Du måste vara över 18 år för att handla på denna sidaLäs mer
Alla favoritmärken
Snabb leverans
Fri frakt över 799 sek

Köpvillkor

Alla köp på allwhiteonline.com sker i svenska kronor (SEK). Priserna inkluderar skatt och moms om inte annat anges. Priserna inkluderar inte avgifter avseende frakt, fakturabetalning etc. vilka anges separat i kassan. Det slutliga priset bekräftas av AWONT AB i samband med att den slutliga bekräftelsen skickas till Kunden. I händelse av förändrade skatter eller momsförhållanden eller annan sådan omständighet inträffar som AWONT AB inte råder över, har AWONT AB rätt att justera priset fram till dagen före leverans. Kunden kan betala på sätt som anges på allwhiteonline.com, inkluderande fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Alla typer av betalningssätt sker via AWONT AB’s samarbetspartner Klarna (klarna.se) och dess betallösning Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner Kunden även Klarnas villkor. Klarna Checkout presenterar viss information för Kunden så snart Kunden är identifierad. Vilken information som behöver anges för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder.

Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ Kunden har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte Kundens kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning, t.ex. banker. Sedan Kunden har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men Kunden kan välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ Kunden erbjuds kan växla från tid till annan. Kunden kan själv välja om den vill skydda användningen av Klarna Checkout med en PIN-kod. Vid fakturabetalning gäller alltid minst 14 dagars betalningstid (se fullständiga villkor från Klarna här https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc?credit_time=30All). AWONT AB förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt samt att ändra betalsätt om det som Kunden valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet eller Kunden inte godkänns för det valda betalsättet.

All White Online startades 2019 med målsättningen att erbjuda våra kunder ett stort sortiment av nikotinpåsar, snabba leveranser och bra kundservice. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade på vad som händer inom All White-industrin och samtidigt rekommenderar vi nya smaker och produkter vi själva tycker om. Allt för att ge dig den bästa upplevelsen av vårt sortiment med nikotinpåsar. Vi vill gärna att du hör av dig med frågor, tips eller önskemål.

Tillbaka till start

Allmänna villkor

Villkor

Integritetspolicy

Frakt och Returer

Fraktpolicy

Returpolicy

Kontakt och köpvillkor

Kontakt

Inköpspolicy

Social

,